Over Ons

Een bijzondere bistro op een atypische locatie in Wommelgem

In Wommelgem is een unieke bistro met bar. Vroeger gekend onder de naam Byblos, nu als FIIB. Toen het in een nieuw jasje werd gestoken, kreeg het een nieuwe naam.

De brasserie ligt op een bijzondere locatie, aan Fort II in Wommelgem, in de buurt van Deurne en Borsbeek. Fort II behoort tot de fortengordel rond Antwerpen, die in de 19eeeuw werd gebouwd ter verdediging van de stad. Het gebouw waarin de bistro is gevestigd, was oorspronkelijk een brandweerkantine. Dé inspiratiebron voor de nieuwe look. De bistro combineert een industriële sfeer met het comfort van vandaag.

FIIB = Fort II Byblos + Food & Beverages + Food & Bar.

Food sharing is caring

 

Eten is meer dan alleen voedsel tot je nemen. Het is een sociaal gebeuren, dat mensen met elkaar verbindt. Daarom draait FIIB rond het concept ‘food sharing’, verschillende kleine gerechten die je deelt met je tafelgenoten. Op die manier kan je je zintuigen uitdagen en verwennen met een divers smakenpallet.

Je kan kiezen voor een paar gerechtjes als starter, om dan over te gaan tot een hoofdschotel. Of je laat je volledige diner uit allerlei gerechtjes bestaan. De opties zijn eindeloos, zodat je onbeperkt kan genieten.

Laat je omringen door aangenaam gezelschap, deel verhalen en geniet van de heerlijke gerechten en gastvrijheid in een ontspannende omgeving waar je je thuis voelt. Een bijzonder restaurant waar je niet alleen komt voor het eten, maar ook voor de beleving. Dat is FIIB.

cocktails

Guava Margarita bistro f2b
Mojito bistro f2b
Pornstar Martini bistro f2b
Moscow Mule bistro f2b

OPENINGSUREN

MAANDAG: 11:00 TOT...
DINSDAG - GESLOTEN
WOENSDAG - ZONDAG: 11:00 TOT ...

RESERVEREN